Helmond Sport / 14 april 2018

Kaartverkoop: SC Cambuur - Helmond Sport

Op vrijdag 20 april speelt Helmond Sport de laatste uitwedstrijd in de competitie van dit seizoen. Tegenstander in deze wedstrijd is SC Cambuur. 

Kaartverkoop
Voor supporters van Helmond Sport geldt vrij vervoer naar Leeuwarden. De omwisselbiljetten kunnen enkel en alleen vooraf worden gekocht via www.helmondsport.nl/tickets. Het kopen van het omwisselbiljet kan tot en met vrijdag 20 april. De omwisselbiljetten kosten € 7,50 per stuk. Er zal daarnaast nog € 1,- administratiekosten worden berekend. Omwisselen dient te gebeuren tussen 19.00 uur en 19.55 uur bij het uitvak van SC Cambuur.

Handleiding meerdere kaarten op naam bestellen bij uitwedstrijden
Bij uitwedstrijden komt het vaak voor dat supporters met elkaar afreizen naar de betreffende uitwedstrijd. Vaak komt het voor dat dan één van deze supporters voor de groep tickets wil kopen. Via de online ticketshop is het mogelijk om de kaarten op naam te zetten van de medesupporter. Let op: de naam op het ticket moet overeenkomen met de supporter die de uitwedstrijd bezoekt!

Handleiding

Busreis SVHS
Daarnaast organiseert de Supportersvereniging Helmond Sport een busreis naar Leeuwarden. Aanmelden hiervoor kan aanstaande vrijdag bij de souvenirskraam van de Supportersvereniging of via info@supportersvereniginghelmondsport.nl.

Leden betalen € 25,- en niet leden € 30,-. De bus vertrekt om 15.30 uur vanaf de busremise. De bus rijdt bij minimaal 25 personen.

 

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png