Helmond Sport / 08 november 2021

Helmond Sport speelt a.s. vrijdag om 21:00 uur de uitwedstrijd tegen TOP Oss. Supporters welke deze wedstrijd willen bezoeken hebben de keuze tussen een door SVHS (Supporters Vereniging Helmond Sport) georganiseerde busreis, of een autocombi.

Voor laatstgenoemde optie is de kaartverkoop via https://voetbal-helmondsport.iticketsro.com/nl-NL/categories/uitwedstrijd, kosten bedragen slechts €6. Het omwisselbiljet is vanaf 20:00 uur bij het uitvak van het Frans Heesen Stadion in Oss in te leveren.

Tevens zijn er via de online ticketshop https://voetbal-helmondsport.iticketsro.com/nl-NL/categories/thuiswedstrijd toegangskaarten te verkrijgen voor het thuisduel op vrijdag 19 november tegen Excelsior. Lees meer over de toegangsprijzen op https://www.helmondsport.nl/kaartverkoop/losse-verkoop

Op de dag van de wedstrijd zijn er tevens toegangskaarten te koop, de kassa’s aan het SolarUnie Stadion zijn vanaf 19:00 uur open. Let op: Alleen pinnen mogelijk!

Voor beide wedstrijden geldt dat voor toegang tot het stadion een Coronatoegangsbewijs (vaccinatiebewijs, herstelbewijs of testbewijs via “Test voor toegang”) verplicht is!