Helmond Sport / 14 mei 2013

Kaartverkoop: Tweede ronde Jupiler Play-Offs

Op donderdag 16 mei start Helmond Sport met een thuiswedstrijd (19.45 uur) in de 2e ronde van de Jupiler Play-Offs. De tegenstander in het Lavans Stadion is Sparta Rotterdam.

Seizoenkaarthouders
De brieven naar seizoenkaarthouders, voor de verlenging van hun seizoenkaart zijn inmiddels verstuurd. De seizoenkaarten zijn in de 2e ronde van de Jupiler Play-Offs niet geldig. Bij verlenging van de seizoenkaart vóór 16 mei ontvangen seizoenkaarthouders een gratis kaartje voor de wedstrijd Helmond Sport – Sparta Rotterdam. Tot en met maandag 13 mei garanderen wij seizoenkaarthouders hun eigen tribuneplaats tegen Sparta. Vanaf dinsdag 14 mei geldt weg=weg.

Kaartverkoop Helmond Sport – Sparta Rotterdam
Op woensdag 8 mei start de verkoop voor de thuiswedstrijd Helmond Sport – Sparta Rotterdam. Verkoop van losse kaarten alleen op vertoon van legitimatie (u dient uit de omgeving Helmond te komen). De administratie is op werkdagen geopend van 9.00 – 17.30 uur.
Op donderdag 9 mei is de administratie gesloten i.v.m. Hemelvaart. Daarnaast zijn er een aantal extra verkoopmomenten voor verlenging van de seizoenkaart of het kopen van losse kaarten:
- Woensdag 8 mei tot 20.00 uur
- Maandag 13 mei tot 20.00 uur
- Dinsdag 14 mei tot 20.00 uur
- Woensdag 15 mei tot 20.00 uur

Kaartverkoop Sparta Rotterdam – Helmond Sport
Op zondag 19 mei speelt Helmond Sport de return tegen Sparta Rotterdam op het Kasteel. Zoals gebruikelijk in de Jupiler Play-Offs geldt voor supporters van Helmond Sport een verplichte buscombi. Kaarten voor deze wedstrijd kunnen uitsluitend worden gekocht bij de administratie van Helmond Sport. Vanaf woensdag 8 mei start deze verkoop. Ook voor de uitwedstrijd gelden de extra verkoopmomenten zoals hierboven genoemd.

Kosten:    € 20,-
Aanwezig:   11.45 uur
Vertrek:  12 .00 uur

Inschrijven is alleen mogelijk met een geldig legitimatiebewijs.