Helmond Sport / 30 april 2018

Kinderen genieten volop tijdens clinic

Afgelopen zaterdag stond er, voorafgaand aan de wedstrijd tegen RKC Waalwijk, een kidsclinic op het programma voor kinderen tot en met twaalf jaar. Onder leiding van Sam Strijbosch, Grad Damen, Ron Janzen, Steven Edwards, Joris van Gerwen en Jeroen Verkennis genoten de kinderen zichtbaar van de verschillende onderdelen die de spelers hadden uitgezet.  

Na een uur intensief trainen namen de spelers uitgebreid de tijd om een praatje te maken met de kinderen en om op de foto te gaan. Vervolgens gingen de kinderen het stadion in om de wedstrijd tegen RKC Waalwijk te bekijken. Wij willen alle kinderen die mee hebben gedaan aan de clinic bedanken voor hun inzet en enthousiasme! 

Wil jij in het vervolg ook deelnemen aan een gave clinic of een andere leuke activiteit van onze kidsclub? Meld je dan nu aan voor de Helmond Sport Fanaticats. Je bent al een heel jaar lang lid voor slechts € 15,-. Aanmelden kan eenvoudig online door hier te klikken. Wil jij meer informatie over de kidsclub en de verschillende pakketten. Klik dan hier

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png