Helmond Sport / 14 mei 2018

Kom jij naar de leukste kidsmiddag van het jaar?

Op zaterdag 19 mei is het zover. Dan staat van 13.00 tot 17.00 uur de Helmond Sport Kidsmiddag op het programma bij Kidsplaza in Helmond. Tijdens deze super leuke middag kun je meedoen aan diverse voetbalactiviteiten. Natuurlijk komen ook de spelers van Onze Club langs. Jij bent er toch ook bij?

Leuk programma
Kun jij net zo goed voetballen als de spelers van Helmond Sport of heb jij altijd al willen weten wat het favoriete eten van doelman Stijn van Gassel is? Dan is de Kindermiddag jou op het lijf geschreven. Daag de spelers van Helmond Sport uit tijdens diverse voetbalspelletjes of stel al je vragen tijdens de kinderpersconferentie. Uiteraard kun je ook met de spelers op de foto en staan ze klaar om handtekeningen uit te delen. Ook is er een optreden van niemand minder dan Rapper Mounir uit Helmond.

Naast de activiteiten met de spelers is er ook ruimte om lekker te spelen bij Kidsplaza en maak je kans op supergave prijzen! Kortom een super leuke middag voor iedereen. De kosten voor deze middag bedragen slechts € 8,50 p.p. Ouders en begeleiders zijn natuurlijk ook van harte welkom. Zij mogen gratis naar binnen. Tickets voor de Kindermiddag bestel je eenvoudig online via www.helmondsport.nl/kidsdag.

Het volledige programma:
13.00 tot 15.00 uur: Voetbalactiviteiten met spelers Helmond Sport
15.00 tot 15.30 uur: Kinderpersconferentie
15.30 tot 17.00 uur: Vrij spelen in Kidsplaza

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png