Helmond Sport / 25 juli 2018

Kom jij naar de Open Dag van Onze Club?

Zondag 5 augustus is het zover. Dan trappen we vanaf 12.00 uur het seizoen officieel af tijdens onze Open Dag. We hebben dit jaar, met dank aan Dixap (hoofdsponsor van de Open Dag), een mooi programma samengesteld, met om 15.00 uur als toetje de oefenwedstrijd tegen Heracles Almelo.

Programma
Voor zowel jong als oud is er van alles te beleven. De Open Dag vindt plaats op P1 (aan de zijde van de Business Club). Bekijk hieronder wat er allemaal te doen is tijdens deze leuke middag:

- Rabobank FIFA toernooi
- Voetbalspellen
- Speeltoestellen voor onze jongste fans
- Diverse kraampjes (met o.a. kledingverkoop)
- Horecaplein met optreden van DJ Perry
- Presentatie jubileumboek 

De toegang tot de Open Dag is uiteraard geheel gratis!

Presentatie Jubileumboek
Naast alle activiteiten vindt ook de presentatie van het Jubileumboek plaats op de Open Dag. Van 13.30 uur tot 14.45 uur wordt dit bijzonder boek gepresenteerd in de Business Club van Helmond Sport. Het boek is vanaf dan ook direct te koop voor de prijs van € 19,67. 

Helmond Sport - Heracles Almelo
We sluiten de Open Dag af met de oefenwedstrijd tegen Heracles Almelo. De aftrap hiervan is om 15.00 uur in het SolarUnie Stadion. De wedstrijd tegen de Eredivisionist is, net als de gehele Open Dag, gratis toegankelijk voor publiek. Na de wedstrijd is het horecaplein op P1 nog tot 19.00 uur geopend voor een drankje. DJ Geert zorgt hierbij voor de muzikale omlijsting.

HS_SocialMedia_Bericht_OpenDag2018.jpg

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png