Helmond Sport / 04 maart 2013

Lavans voor nog eens 3 jaar naamgever stadion Helmond Sport

Afgelopen vrijdag, 1 maart, heeft Lavans voor nog eens drie jaar bijgetekend als naamgever voor het stadion van Helmond Sport. Het Lavans Stadion is in de drie jaar dat deze naam nu prijkt op de speelplek van Helmond Sport niet meer weg te denken uit het betaalde voetbal. Een succesvolle periode voor Lavans evenals Helmond Sport, welke steeds in de bovenste regionen van de Jupiler League meedraait.

Voor Lavans reden genoeg om er opnieuw voor te kiezen drie jaar naamgever te zijn van het stadion. Lavans richt zich in haar bedrijfsvoering steeds meer op maatschappelijk ondernemen. Helmonds Sport is sociaal-maatschappelijk zeer actief en Lavans vindt het belangrijk om daarbij aan te sluiten. 

“De afgelopen seizoenen is de samenwerking tussen Lavans en Helmond Sport zeer goed verlopen. We zijn dan ook blij dat dit echte Helmondse familiebedrijf zich ook voor de komende jaren aan ons wil verbinden”, aldus Commercieel Manager Antoine Beije.

“Voor Lavans is de doelstelling: bijdragen aan naamsbekendheid in de regio en daarbuiten zonder meer gehaald”, aldus Hans van de Goor. “Als laatste zien we een duidelijke toegevoegde waarde in het samenbrengen van bedrijven rondom sportieve evenementen; sport als bindmiddel van ondernemend Helmond. Samen werken aan een goed ondernemersklimaat begint bij het kennen van elkaar en elkaars kwaliteiten. Helmonds Sport is daarvoor een prima plek gebleken.”