Helmond Sport / 04 juni 2013

Loewy the Cat op bedrijfsbezoek bij Lavans!

Afgelopen zaterdag heeft Loewy the Cat een bijzonder bedrijfsbezoek gebracht aan Lavans.
Lavans bestaat dit jaar 85 jaar en ter gelegenheid hiervan was er een open dag voor familie, vrienden, kennis en relaties van de medewerkers. Duizend bezoekers konden kennismaken met De groenste wasserij van Europa. De productie evenals kantoren waren vrij toegankelijk voor het toegestroomde publiek: er was gelegenheid tot het eten van een broodje, soep of gebakje en voor de kinderen was er een springkussen, popcorn en een ballonnenwedstrijd. Als klapstuk werd er tweemaal een heuse modeshow gelopen door 25 zeer enthousiaste eigen medewerkers met …je raadt het al … een verpletterend optreden van Loewy the Cat.

Ook heeft Lavans in samenwerking met Helmond Sport een prijsvraag uitgeschreven waarmee een seizoenkaart gewonnen kon worden. De vraag was: Wat is de capaciteit van het Lavans Stadion? Het juiste antwoord is 4200. Uit alle goede inzendingen is een winnaar getrokkken.... Klaas Boselie! Gefeliciteerd met je seizoenkaart!

Wij hopen dat Loewy de Cat de bezoekers van deze open dag enthousiast heeft gemaakt om komend seizoen ook een keer een wedstrijd van Helmond Sport te komen bezoeken in het Lavans Stadion.

Loewy, bedankt voor je komst en tot de volgende keer!

Wij van Lavans 

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png