Helmond Sport / 20 maart 2019

Maiky Fecunda geselecteerd voor Curaçao

Maiky Fecunda is opgeroepen voor het Curaçaose nationale elftal voor de vierde wedstrijd van de CONCACAF Nations League. Op 23 maart neemt Curaçao het op tegen Antigua & Barbuda. Fecunda kwam in het verleden vier keer eerder uit voor Curaçao.

Het vierde duel is het laatste duel. De reeks van vier duels dient om te bepalen welke landen in welke divisie van de CONCACAF Nations League worden ingedeeld. De reeks van vier wedstrijden dient tevens als kwalificatie voor de CONCACAF Gold Cup 2019.

Curaçao heeft de drie gespeelde wedstrijden in de Nations League eenvoudig gewonnen. In drie wedstrijden scoorde Curaçao 21 keer en kreeg het geen doelpunten tegen. Hiermee staan ze fier aan kop van de ranglijst.

De landen Mexico, Verenigde Staten, Costa Rica, Panama, Honduras en Trinidad en Tobago doen niet mee aan de Nations League en zijn automatisch geplaatst voor de A divisie. Dit is vanwege goede prestaties in het verleden. Dankzij de goede resultaten in de eerste drie wedstrijden is Curaçao geplaatst voor de A divisie. Bekijk de volledige stand hier