Helmond Sport / 30 juni 2016

Marc Höcher keert terug bij Helmond Sport

Marc Höcher zal per direct terugkeren bij Helmond Sport. De 31-jarige Höcher heeft een tweejarig contract getekend, waardoor hij tot 30 juni 2018 aan onze club blijft verbonden. Eerder kwam hij tussen 2007 en 2011 al uit voor Helmond Sport. 

“Het is erg fijn om weer terug te zijn bij de familiaire club Helmond Sport. Vanaf de eerste training  was meteen het goede en vertrouwde gevoel terug. Samen met mijn eigen sportieve ambities en die van Helmond Sport is het voor mij een perfecte match”, aldus Marc Höcher.

“Met Marc Höcher halen we een speler binnen die als buitenspeler en middenvelder uit de voeten kan. Door zijn verleden bij Helmond Sport is Marc met zijn ervaring en ambitie een aanwinst voor onze selectie. Net als Robert Braber kan ook Marc belangrijk zijn in de verbinding tussen de spelersgroep en technische staf”, vertelt Roy Hendriksen, trainer van Helmond Sport.

Aan het einde van het seizoen 2010/2011 vertrok Marc Höcher naar de Eredivisie om uit te komen voor ADO Den Haag. Daarna kwam hij nog uit voor Willem II, Roda JC en het Duitse Rot-Weiß Erfurt. In totaal speelde Höcher al ruim 300 wedstrijden in het Betaald Voetbal.

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png