Helmond Sport / 16 mei 2013

Masita nieuwe kledingsponsor Helmond Sport

Helmond Sport speelt aankomend seizoen in een geheel nieuw thuis- en uittenue van het sportmerk Masita. De sportkledingfabrikant uit Echt zal de komende drie seizoenen niet alleen het eerste elftal, maar ook alle jeugdelftallen van sporttenues voorzien. Helmond Sport en de nieuwe kledingsponsor ondertekenden voorafgaand aan het competitieduel Helmond Sport – Sparta Rotterdam een driejarig partnership.
Het officiële wedstrijdshirt van Helmond Sport zal voorafgaand aan de nieuwe competitie bij diverse sportzaken in de regio en bij de supportersvereniging van Helmond Sport verkrijgbaar zijn.

‘Teamwear 4 winners’
Masita is een merk dat ambitie uitstraalt onder het motto ‘teamwear 4 winners’, en dus uitstekend past bij Helmond Sport. Het sportmerk is al ruim 50 jaar actief in de teamwearsector en heeft een goede reputatie opgebouwd door het leveren van hoogwaardige kwaliteit. “Het merk maakt gebruik van innovatieve materialen, wat garant staat voor een comfortabele pasvorm en een uitstekende vochtregulatie. Onze technische staf is erg onder de indruk van het materiaal. Dit gaf voor ons dan ook de doorslag om Masita aan te trekken als kledingsponsor”, aldus Antoine Beije, Commercieel Manager van Helmond Sport. 

Philip Ploegaerts, CEO van Masita voegt hieraan toe: “Om ons imago en naamsbekendheid in de voetbalwereld en met name ook in Zuidoost-Brabant te vergroten, hebben wij gezocht naar een mooie club met een positieve uitstraling. We kwamen al snel bij Helmond Sport uit. Daarnaast ligt een samenwerking voor de hand vanwege de relatie die Helmond Sport heeft met VVV Venlo, de club waar Masita ook al jaren kledingsponsor is. Al tijdens de eerste gesprekken hadden wij het juiste gevoel over de samenwerking. De ambities van Helmond Sport en de relaties die Helmond Sport heeft met amateurverenigingen in de regio, passen uitstekend bij Masita. We zien mede dankzij deze samenwerking veel mogelijkheden om onze klantenkring uit te breiden.”

De samenwerking tussen Masita en Helmond Sport is mede tot stand gekomen dankzij Marius van Lamoen van Sportskoen. Deze sportkledingwinkel uit Bakel zal het aanspreekpunt zijn voor amateurverenigingen die zich naar aanleiding van de nieuwe sporttenues van Helmond Sport, willen oriënteren op hun eigen Masita teamwear.

Deze foto is genomen na de ondertekening van de overeenkomst. Van links naar rechts: Kurt Molin (Masita), Marius van Lamoen (Sportskoen), Antoine Beije (achter) (Helmond Sport), Rico van Lamoen (Sportskoen) en Mario Captein (Helmond Sport).