Helmond Sport / 21 februari 2013

Naamgeving Business Club

Sinds afgelopen vrijdag bij de thuiswedstrijd tegen FC Emmen heeft Helmond Sport een naamgever voor haar Business Club. Tijdens het afgelopen Circusgala van Helmond Sport bood stersponsor Van den Broek Logistics tijdens de veiling op de naamgeving van de Business Club.
 
Van den Broek Logistics is sinds tientallen jaren trouwe sponsor van Helmond Sport. Eigenaren Willie evan den Broek en Karel van Rooij:
“Daar wij deze club een warm hart toedragen, hebben wij middels deze geste een voorbeeld willen geven aan overige regionale ondernemers.
Wij zijn van mening dat een Business Club-memberschip een ideaal middel is om zowel je bedrijf positief te promoten alsmede Helmond Sport een steuntje in de rug te geven. Met het oog op de klant is de Business Club van Helmond Sport de ideale locatie om het zakelijke en informele samenzijn te bundelen. Voorafgaand aan de thuiswedstrijden een heerlijke maaltijd in het stadionrestaurant en aansluitend het bekijken van de wedstrijd in de Van den Broek Logistics Businesslounge: alle ingrediënten voor een geslaagde avond!”.
 
Van den Broek Logistics en Van den Broek Warehousing is een organisatie waarbij het merendeel van de opdrachtgevers in de regio van Helmond is gevestigd, waar wij erg trots op zijn. Centraal hierin staan onze medewerkers, die ook voor 95% binnen een straal van Helmond woonachtig zijn en dus vanzelfsprekend onze regionale topclub een warm hart toedragen. Dit dragen wij ook uit op alle bestemmingen die wij aandoen, zowel binnen de Benelux als Internationaal. Niet voor niets staat "Helmond-Holland" met grote letters op alle voertuigen!