Helmond Sport / 25 september 2012

Nieuwe contractondertekeningen

Vanmorgen zijn, onder het toeziend oog van verschillende deelnemers aan het Playing for Succes Voortgezet Onderwijs project, twee contracten ondertekent.

Jeremias Carlos David heeft zijn eerste contract getekend bij Helmond Sport. Het contract gaat in op 1 juli 2013 en heeft een looptijd van één seizoen, met een optie voor nog twee seizoenen. Carlos David debuteerde vorig seizoen voor Helmond Sport in de uitwedstrijd tegen FC Oss. Hij is afkomstig uit de Voetbalacademie VVV-Venlo/Helmond Sport en sinds dit seizoen aangesloten bij het eerste elftal. Daarvoor kwam hij uit voor SC Helmondia.

Jeremias Carlos David heeft vanuit zijn tijd in de jeugdopleiding al een aantal seizoenen een adoptiesponsor. Hij wordt “geadopteerd” door Woningbouwvereniging Bergopwaarts.

Mario Captein: “We zijn trots om weer een exponent van onze opleiding de kans te geven in het betaalde voetbal. Jeremias is een talentvolle buitenspeler. Hopelijk legt hij eenzelfde weg af als andere (voormalige) jeugdspelers zoals Wouter van de Steen, Marcel de Jong en Guus Joppen.”

Naast Carlos David tekende vanmorgen ook Remond Strijbosch een nieuw contract. Strijbosch is al ruim 18 jaar aan Helmond Sport verbonden. Zijn contract werd vandaag met twee seizoenen verlengd en loopt nu tot 30 juni 2016. Op dit moment is Remond Strijbosch in verschillende functies verbonden aan Helmond Sport. Zo is hij assistent-trainer bij het eerste elftal van Helmond Sport, samen met Frank van Kempen verantwoordelijk voor jong VVV-Venlo/Helmond Sport en is hij hoofopleidingen Prof en Basisplan (O14 t/m O19).

Mario Captein: “Naast het opleiden van spelers vinden we het bij Helmond Sport ook belangrijk om trainers op te leiden. Met deze contractverlenging laten we zien dat we vertrouwen hebben in de kwaliteiten van Remond Strijbosch. Andere mooie voorbeelden van trainers die we de afgelopen jaren hebben weten op te leiden zijn Jurgen Streppel (trainer Willem II) en Ruud Brood (trainer Roda JC).”