Helmond Sport / 23 november 2012

Nieuwe nieuwsbrief Helmond Sport

Voor Helmond Sport is het optimaal inzetten van verschillende media platformen erg belangrijk in het communicatiebeleid richting supporters. De afgelopen tijd is er veel tijd gestoken in het verder professionaliseren van de verschillende clubmedia. Zo is Helmond Sport erg actief op Twitter en Facebook. Daarnaast is Helmond Sport sinds dit seizoen gestart met de uitzendingen van Helmond Sport TV en is er een nieuwe website ontwikkeld.

Een andere belangrijk element hierin is de Helmond Sport nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief wordt al geruime tijd één keer in de twee weken verstuurd naar supporters en sponsoren. In samenwerking met Sterk Reclame is er een geheel nieuwe nieuwsbrief ontwikkeld. Door onder andere het nieuwe ontwerp kunnen supporters en sponsoren op een overzichtelijke manier op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Helmond Sport.

Ontvangt u de nieuwsbrief op dit moment nog niet, maar wilt u deze in de toekomst wel ontvangen? Meldt u dan nu gratis aan voor de nieuwe nieuwsbrief, via http://www.helmondsport.nl/helmond-sport-nieuwsbrief