Jeugdopleiding / 02 juli 2020

Nieuwe O13 gereed voor komend seizoen!

De afgelopen periode is de jeugdopleiding van Helmond Sport druk bezig geweest met het samenstellen van een nieuwe O13 selectie. Inmiddels hebben de laatste gesprekken plaatsgevonden met de jeugdspelers die de overstap maken naar onze club, en voor wat hun studie betreft naar de OMO Scholengroep Helmond.

Met gepaste trots presenteren we de volgende selectie onder leiding van het trainerstrio Glenda van Lieshout, Teun Helsper en Oelse Venhuizen: Finn Smulders (SV Brandevoort), Marcus van der Wielen (Stiphout Vooruit), Noah Schijven (RKSV Nuenen), Glenn van Dijen (SV Deurne), Abdoul Samad Seydou (PSV Fundament), Keano Kuijpers (Sportclub Irene), Faas Hunnekens (SV Deurne), Sid van Hoof (SV Brandevoort), Tijn van Deurzen (RKSV Nuenen), Yassin el Kadmiri (SV De Braak), Kaan Eşilçimen (PSV Fundament), Chevez Sedoeboen (SV De Braak), Julian van de Goor (SBC), Jaden Janssen (SV Deurne), Berk Budak (RKSV Nuenen) en Rafael Arenas van Aerle (Stiphout Vooruit).

We wensen iedereen welkom bij onze club en uiteraard heel veel succes en plezier!

Het komende seizoen zal Helmond Sport het aantal jeugdteams uitbreiden van twee naar drie (O13, O14 en O15). Dit is de volgende stap in de ontwikkeling naar een volwaardige jeugdopleiding die de kweekvijver moet worden voor het eerste elftal.