Helmond Sport / 08 maart 2013

NuForce nieuwe Co-sponsor Helmond Sport

Met trots meldt Helmond Sport dat NuForce voor het restant van dit seizoen en volgend seizoen aan de club is verbonden als Co-sponsor. Het bedrijf uit Deurne tekende afgelopen week een contract. Als kennismaking kregen alle selectiespelers van Helmond Sport een NuForce hoofdtelefoon cadeau.

Het in Deurne gevestigde Robytone (een anagram van directeur/eigenaar Tony Boer) is verantwoordelijk voor de distributie van diverse high-end audio merken in Europa. Eén van de merken welke Robytone vertegenwoordigt,  is NuForce.

NuForce is in haar thuismarkt de VS en in Japan al één van de toonaangevende merken in consumentenaudio producten zoals versterkers,  mediaplayers,  cd/blu-ray spelers, hoofdtelefoons, computer audio, kabels  en uiteraard streaming.

De diverse NuForce producten zijn niet alleen geliefd om de hoogstaande audio weergave, maar zeker ook om hun strakke design met oog voor detail, waardoor Nuforce producten niet alleen gezien mogen worden als hoogwaardige audioproducten, maar zeker ook als een lifestyle statement. NuForce is mede hierdoor in 2012 uitgeroepen tot hifi merk van het jaar in Duitsland.

De NE-600 in-ear headphones zijn door Yahoo.com gekozen tot beste in-ear headphones 2012 en ook het Nederlandse ICreate magazine heeft deze uitgeroepen tot testwinnaar.

De recent uitgebrachte koptelefoon HP-800 wordt sinds kort niet alleen gebruikt door opname studio’s zoals Universal Recording, Stockfish en Motown of artiesten zoals Adele, maar ook door de volledige selectie en staf van Helmond Sport.

In haar showroom en luisterruimten aan de Dubloen 6, biedt Robytone naast het volledige NuForce assortiment tevens een uitgebreide keuze in luidsprekers en audio/video accessoires aan.

De showroom is te bezoeken van ma-vr van 10.00u-18.00u en op zaterdag van 11.00u-15.00u.

NuForce
Dubloen 6
5751 PX Deurne
T: 0493-744020
E: info@robytone.com
W: www.robytone.nl

(links: Antoine Beije en rechts: Tony Boer)