Helmond Sport / 06 juli 2017

onze nieuwe shirts zijn vanaf vandaag te koop

Een bijzonder jubileumseizoen staat op ons te wachten. Op donderdag 27 juli 2017 bestaat Helmond Sport namelijk exact vijftig jaar. Bij een bijzonder seizoen horen uiteraard ook bijzondere tenues. In zowel het thuis als in het uittenue komt het jubileum duidelijk naar voren. Vanaf vandaag is het nieuwe thuistenue en het nieuwe uitshirt te koop. Dat kan eenvoudig online via www.helmondsport.nl/fanshop of tijdens openingstijden bij onze administratie.

Back to the roots
In 1967 begon Helmond Sport in een wit shirt met rode broek en witte kousen. Vijftig jaar later keren we terug naar onze roots en spelen we onze thuiswedstrijden wederom in het wit rood. Je hebt het thuisshirt al in huis voor € 49,95. Daarnaast is het jubileumtenue ook als set (shirt, broek en sokken) te bestellen voor slechts € 70,- Klik hier om naar de fanshop te gaan.

Klassiek uittenue
De uitwedstrijden speelt Onze Club komend seizoen in het zwart met rode accenten. Van het uittenue is alleen het shirt te koop. Deze kost net als het thuisshirt € 49,95.

Welke tenue vind jij het mooist? Ga naar www.helmondsport.nl/fanshop en bestel eenvoudig online het nieuwe thuistenue of het nieuwe uitshirt. Kom jij liever langs bij onze administratie? Klik dan hier voor de actuele openingstijden. 

Beperkt aantal beschikbare maten
Wegens grote belangstelling voor onze nieuwe tenues zijn er van sommige maten helaas nog maar een beperkt aantal beschikbaar. Deze komen wel weer binnen. Mocht jouw maat uitverkocht zijn dan kun je deze alvast voorbestellen door een e-mail te sturen naar info@helmondsport.nl. Met hierin de door jou gewenste maat.