Helmond Sport / 23 april 2020

In deze bijzondere tijd zijn veel mensen en organisaties fysiek, economisch aan het overleven. Zo ook de bedrijfstak betaald voetbal en dus ook Helmond Sport.

Heel Helmond Support, een stichting van sponsoren die Helmond Sport dit seizoen al helpt op het gebied van horeca, commercie en PR gaat nu nog een stap verder. Zij gaan het bestuur en directie ondersteunen om samen deze crisistijd te overwinnen. Heel Helmond Support gaat initiatieven nemen om mede-sponsoren voor het nieuwe seizoen blijvend te binden.

Heel Helmond Support: ‘We hebben dit seizoen de krachten gebundeld om ervoor te zorgen dat er een sfeer ontstaat van samen gaan we Helmond Sport weer beter laten presteren. Ons drukbezocht businessclub restaurant waar Helmondse chef-koks op toerbeurt koken is daar een goed voorbeeld van. Samen zijn we sterk! Het betaald voetbal heeft een uitdaging evenals onze club. Het bestuur en directie heeft momenteel een kleine bezetting en verdienen maximale support. Wij geloven in de koers die de club heeft ingezet om met betaald voetbal meer voor de stad en de regio te betekenen’.  

Algemeen directeur Leon Vlemmings: ‘Weer een fantastisch signaal van saamhorigheid van onze club. Nu door de sponsoren van Heel Helmond Support. Nadat eerder onze supportersgroepen in deze onzekere tijd het initiatief namen om hun seizoenkaarten nu al te verlengen, geeft dit wederom een geweldig en trots gevoel’.