Helmond Sport / 19 november 2021

Helmond Sport speelt vanavond in een leeg SolarUnie Stadion tegen Excelsior. Vorig seizoen wist Helmond Sport zowel thuis als uit te winnen van de Kralingers, maar nu lijken de voortekenen wat minder gunstig te zijn. Excelsior staat op een prima tweede plaats in de Keuken Kampioen Divisie, en is (met drie goals afstand) de meest scorende ploeg in uitwedstrijden. Helmond Sport scoorde tot nu het minste van alle teams in thuiswedstrijden (7x), en moet vanavond ook nog eens zes(!) spelers missen. Trainer Wil Boessen heeft daarom vanavond slechts drie veldspelers op de bank.

Bij Excelsior staat uiteraard ex-HS keeper in de goal. In de spits de topscorer van de KKD Thijs Dallinga met zeventien treffers.

Opstelling Helmond Sport (4-4-2 formatie):
Mike Havekotte; Boyd Reith, Robin van der Meer (aanv.), Kevin Bukusu, Dean van der Sluijs ; Sander Vereijken, Jarno Lion, Gaétan Bosiers, Jellert Van Landschoot ; Jelle Goselink, Jules Houttequiet.
Op de bank: Ilias Breugelmans, Paul Fosu-Mensah, Jessy Hendrikx, Robin Mantel (keeper) en Ahmed Azmi (keeper).
Afwezig: Jossue Dolet (geschorst), Maxime De Bie, Arno Van Keilegom, Bryan van Hove, Dylan Seys en Keyennu Lont (allen geblesseerd).