Helmond Sport / 16 december 2022

Helmond Sport ontvangt vanavond in het GS Staalwerken Stadion FC Den Bosch, het is de laatste wedstrijd van het kalenderjaar 2022. Interim-hoofdtrainer Tim Bakens moet de zieke Tom Beugelsdijk missen, Robin van der Meer vervangt hem in het centrum van de verdediging. Op het middenveld ontbreekt de geblesseerde Michael Chacón, in die linie neemt nu de multi-inzetbare Arno Van Keilegom plaats. Clubtopscorer Martijn Kaars is terug van zijn blessure, maar begint op de bank. In de spits krijgt Jafar Arias (zijn eerste basisplaats!) de voorkeur boven Håkon Lorentzen.

Bij de gasten onder de lat ex-Helmond Sport (seizoenen 2010-2016) doelman Wouter van der Steen, meest opvallende veldspeler is de clubtopscorer met zes treffers Joey Konings.

Opstelling Helmond Sport:
Mike Havekotte; Bram van Vlerken, Robin van der Meer (aanv.), Flor Van den Eynden, Bryan van Hove; Peter van Ooijen, Elmo Lieftink, Arno Van Keilegom; Wassim Essanoussi, Jafar Arias, Eros Maddy.
Op de bank: Martijn Kaars, Håkon Lorentzen, Jarno Lion, Emir Terzi, Gabriël Çulhacı, David Mistrafović, Marcus Scholten en keeper Ahmed Azmi.
Afwezig: Tom Beugelsdijk, Michael Chacón, Gaétan Bosiers, Jelle Goselink, Daniël Breedijk, Chris Kalukila, Dylan van Diepen en Robin Mantel (keeper).