Helmond Sport / 23 september 2022

Helmond Sport speelt vanavond de uitwedstrijd tegen Heracles, het is al achttien jaar (!) geleden dat deze competitiewedstrijd in Almelo op het programma stond. Indertijd werd het 3-0 voor de thuisclub, die ook dit seizoen plannen heeft om (terug) naar de eredivisie te gaan. Het team van John Lammers behaalde in het Erve Asito Stadion tot nu toe overwinningen op VVV-Venlo (5-3) en ADO Den Haag (4-0) en een gelijkspel tegen MVV Maastricht (2-2).

Trainer Sven Swinnen stelt vanavond bijna dezelfde basis op als vorige week tegen FC Dordrecht. Alleen de geblesseerde Elmo Lieftink ontbreekt, hierdoor komt Gaétan Bosiers weer terug in de basis.

Opstelling Helmond Sport:
Mike Havekotte; Arno Van Keilegom, Flor Van den Eynden, Tom Beugelsdijk, Robin van der Meer, Bryan van Hove, Michael Chacon, Gaétan Bosiers, Peter van Ooijen, Martijn Kaars, Eros Maddy.
Op de bank: Jarno Lion, Håkon Lorentzen, Marcus Scholten, David Mistrafović, Emir Terzi, Jelle Goselink, Gabriël Çulhaci en de keepers Robin Mantel en Ahmed Azmi.
Afwezig: Elmo Lieftink, Wassim Essanoussi, Bram van Vlerken, Daniël Breedijk, Dylan Dassy, Chris Kalulika en Dylan van Diepen.