Helmond Sport / 24 februari 2023

Helmond Sport ontvangt vanavond in het GS Staalwerken Stadion rode lantaarndrager Jong FC Utrecht. In dit duel tussen de twee minst scorende ploegen van de KKD moet trainer Bob Peeters een zevental spelers missen wegens blessures, daar komt de schorsing van vleugelspits Eros Maddy nog bovenop. Verder laat de Helmondse trainer Flor Van den Eynden en David Mistrafović op de bank. Lukas Vankerkhoven begint voor het eerst sinds zijn komst van de beloften van Standard Luik, in de basis. Ook Jelle Goselink staat aan de aftrap, de laatste keer dat deze spits binnen de lijnen begon dateert al vanaf het openingsduel van dit seizoen.
Bij Jong FC Utrecht ontbreekt Derensili Sanches Fernandes, de clubtopscorer met acht goals.

Opstelling Helmond Sport (4-2-3-1 formatie):
Mike Havekotte; Bram van Vlerken, Mees Kreekels, Robin van der Meer, Gabriël Çulhacı; Lukas Vankerkhoven, Elmo Lieftink; Peter van Ooijen, Martijn Kaars, Arno Van Keilegom; Jelle Goselink.
Op de bank: Flor Van den Eynden, David Mistrafović, Wassim Essanoussi, Jafar Arias, Marcus Scholten, Emir Terzi, Robin Mantel en Ahmed Azmi (keepers).
Afwezig: Eros Maddy (geschorst), Håkon Lorentzen, Jarno Lion, Bryan van Hove, Michael Chacón, Tom Beugelsdijk, Gaétan Bosiers en Dylan van Diepen (allen geblesseerd).