Helmond Sport / 01 april 2022

Helmond Sport speelt vanavond om acht uur in het SolarUnie Stadion tegen MVV. De Maastrichtenaren zijn op de ranglijst van de Keuken Kampioen Divisie twee plaatsen hoger te vinden dan het team van Swen Swinnen. Bij de Sterrendragers zit Maurice Verberne voor het eerst op de bank met de pet op van hoofdtrainer, Klaas Wels werd enkele dagen geleden ontslagen. De ex-speler en ook ex-(assistent)trainer van Helmond Sport gaat proberen om tegen zijn oude club een resultaat neer te zetten, maar deze eeuw slaat de balans op Helmonds grondgebied nadrukkelijk door in Helmonds voordeel. Van de 21 onderlinge confrontaties eindigden er twaalf in winst voor Helmond Sport, zeven in een gelijkspel, slechts tweemaal wonnen 'de Sjengen'.

Ook vanavond heeft Helmond Sport weer te kampen met een waslijst aan afwezigen, daar staat tegenover dat Jarno Lion terugkeert in de basis. In de basis bij de gasten Orhan Džepar, de afgelopen twee seizoenen onder contract bij Helmond Sport. 

Opstelling Helmond Sport:
Mike Havekotte; Boyd Reith, Paul Fosu-Mensah, Jarno Lion, Bryan Van Hove, Dean van der Sluijs, Maxime De Bie, Gaétan Bosiers, Thomas Beekman, Dylan Seys, Jellert Van Landschoot.
Op de bank:  Arno Van Keilegom, Jules Houttequiet, Jessy Hendrikx, Amoros Nshimirimana, Robin Mantel (keeper) en Ahmed Azmi (keeper).
Afwezig: Robin van der Meer (geschorst), Kevin Bukusu, Lucas Defise, Sander Vereijken, Aaron Bastiaans, Jelle Goselink, Ilias Breugelmans, Tarik Essakkati en Keyennu Lont.