Helmond Sport / 15 april 2022

Helmond Sport speelt vanavond in het prachtige Parkstad Stadion de uitwedstrijd tegen Roda JC. De 'Koempels' staan momenteel vijfde in de Keuken Kampioen Divisie en koersen, met nog vier wedstrijden te gaan, rechtstreeks af op de playoff's voor promotie naar de eredivisie. In de basis van ex-HS en huidige Roda-trainer Jurgen Streppel vinden we de clubtopscorer Dylan Vente (twintig treffers) en de Duitse middenvelder Patrick Pflücke (elf goals en twaalf assists) terug, evenals ex-HS speler Guus Joppen.

Bij Helmond Sport keren Sander Vereijken en Jelle Goselink terug in de selectie na een blessure, beiden beginnen op de bank. Daar neemt ook Thomas Beekman plaats, Arno Van Keilegom neemt zijn positie als rechtsbuiten over. Van de laatste negen wedstrijden tegen Roda JC won Helmond Sport er slechts één, zeven keer gingen de Limburgers er met de volledige buit vandoor.

Opstelling Helmond Sport:
Mike Havekotte; Boyd Reith, Jarno Lion, Robin van der Meer, Bryan Van Hove, Dean van der Sluijs; Maxime De Bie, Gaétan Bosiers; Arno Van Keilegom, Dylan Seys, Jellert Van Landschoot.
Op de bank: Thomas Beekman, Paul Fosu-Mensah, Jelle Goselink, Sander Vereijken, Ilias Breugelmans, Jules Houttequiet, Jessy Hendrikx, Robin Mantel (keeper) en Ahmed Azmi (keeper).
Afwezig: Kevin Bukusu, Lucas Defise, Aaron Bastiaans, Tarik Essakkati, Amoros Nshimirimana en Keyennu Lont.