Helmond Sport / 11 februari 2022

Helmond Sport speelt vanavond in het SolarUnie Stadion tegen Telstar. De formatie van Wil Boessen gaat, gesteund door het weer toegelaten publiek, proberen om de eerste thuiszege te halen sinds de overwinning op Jong Ajax van 1 oktober jl.

De Helmondse trainer mist tegen ‘De Witte Leeuwen’ nog steeds vaste basisspeler Boyd Reith wegens een blessure. Aangezien ook Maxime De Bie niet aan de aftrap verschijnt, zijn Sander Vereijken en Paul Fosu-Mensah de rechtsbenige verdedigers.
Twee invallers in de wedstrijd van afgelopen maandag tegen Jong FC Utrecht staan nu in de basis, Jarno Lion (middenveld) en Arno Van Keilegom (rechtsbuiten).

Telstar verloor in de laatste zes ontmoetingen (uit en thuis samen) niet van Helmond Sport, en beschikt vanavond bovendien over de aanvallende versterkingen Stanley Akoy, Randy Wolters en Giovanni, alledrie in januari aangetrokken.

Opstelling Helmond Sport:
Mike Havekotte; Sander Vereijken, Paul Fosu-Mensah, Robin van der Meer (aanv.), Dean van der Sluijs; Lucas Defise, Jarno Lion, Jellert Van Landschoot; Arno Van Keilegom, Jelle Goselink, Aaron Bastiaans.
Op de bank: Dylan Seys, Maxime De Bie, Thomas Beekman, Gaétan Bosiers, Bryan van Hove, Amoros Nshimirimana, Kevin Bukusu, Robin Mantel (keeper) en Ahmed Azmi (keeper).
Afwezig: Boyd Reith, Ilias Breugelmans, Keyennu Lont, Jules Houttequiet en Jessy Hendrikx.