Helmond Sport / 15 september 2023

In de wetenschap dat de eerste twee thuiswedstrijden van dit seizoen winnend zijn afgesloten, komt vanavond TOP Oss op bezoek in het GS Staalwerken Stadion. De Ossenaren (inmiddels onder leiding van ex-HS trainer Ruud Brood, maar vanavond geschorst) wonnen echter vier van de laatste vijf duels in Helmond. Bij onze gasten staat Mike Havekotte onder de lat die vorig seizoen nog het doel van Onze Club verdedigde. Laatstgenoemde en de huidige doelman van Helmond Sport Wouter van der Steen zijn de twee keepers die in dit seizoen de meeste reddingen (twintig) hebben verricht in de KKD.

Bij Helmond Sport maken twee spelers hun debuut. De van MVV overgekomen Joeri Schroijen begint als linksback, de Sloveen Enrik Ostrc op het middenveld.

Opstelling Helmond Sport: Wouter van der Steen; Bram van Vlerken, Flor Van den Eynden, Mees Kreekels, Joeri Schroijen; Michael Chacon, Giannis-Fivos Botos, Enrik Ostrc; Mohamed Mallahi, Martijn Kaars, Joseph Amuzu.
Op de bank: Lucas Vankerkhoven, Gabriël Çulhacı, Arno Van Keilegom, Håkon Lorentzen, Peter van Ooijen, Michel Ludwig, Noé Rottiers, Álvaro Marín, Tarik Essakkati, Ramón ten Hove (keeper) en Robin Mantel (keeper).
Afwezig: Elmo Lieftink, Doke Schmidt, Pius Krätschmer, Mohammed Amin Doudah, Bryan van Hove en Anthony van den Hurk.