Helmond Sport / 26 juni 2019

Helmond Sport heeft Orhan Džepar aangetrokken. De 23-jarige middenvelder komt over van Go Ahead Eagles, de club waar hij in augustus 2015 zijn debuut maakte in het betaalde voetbal. In het seizoen 2016-2017 werd hij verhuurd aan Telstar waar hij 28 wedstrijden speelde. Vorig seizoen kwam hij tot 25 optredens in de hoofdmacht van de Eagles, in de gewonnen thuiswedstrijd (1-0) tegen Helmond Sport viel hij negen minuten voor tijd in.
 
Ohran verwacht komend seizoen (nog) meer wedstrijden te kunnen spelen. “Ik heb er veel zin in om met een nieuwe groep aan de slag te gaan om resultaat te gaan behalen. De mensen die ik tot nu toe heb ontmoet bij Helmond Sport maken een goede indruk op me. Ik heb inmiddels de stad Helmond verkend en ook die ervaring heeft me positief verrast”.
 
Algemeen directeur Leon Vlemmings: ‘Ohran hebben wij al een tijd op de scoutingslijst staan. Een multifunctionele linkermiddenvelder met een uitstekend karakter. Een echte winnaar, kan heerlijk voetballen en heeft het loopvermogen om in de zestien meter van de tegenstander te komen’.