Helmond Sport / 28 juli 2017

Ormonde-Ottewill tekent contract voor één seizoen

Brandon Ormonde-Ottewill zal komend jaar uitkomen in het shirt van Helmond Sport. De 21-jarige linksback komt transfervrij over van Swindon Town en tekent een contract voor één seizoen. Ormonde-Ottewill gaat bij Onze Club spelen met rugnummer vijf.

Roy Hendriksen (hoofdtrainer Helmond Sport): "Zoals bekend wilden we ons versterken op de linksback positie en Brandon heeft ons de afgelopen dagen kunnen overtuigen van zijn kwaliteiten. Verder komt hij uit de goede opleiding van Arsenal. Daarom zijn we blij dat hij komend seizoen aan Helmond Sport is verbonden."

Helmond Sport heeft een goede indruk achtergelaten bij Brandon Ormonde-Ottewill. “Ik ben direct goed ontvangen door de spelers en staf bij deze club. Hierdoor voelde ik me meteen op mijn plek en ga ik met veel vertrouwen het seizoen in. Ik wil dit seizoen veel wedstrijden spelen en hierin mijn bijdrage leveren aan het succes van Helmond Sport,” aldus Ormonde-Ottewill.

Zoals bekend wilden we ons versterken op de linksback positie en Brandon heeft ons de afgelopen dagen kunnen overtuigen van zijn kwaliteiten.

De afgelopen twee seizoenen kwam Ormonde-Ottewill in de Engelse League One tot ruim vijftig wedstrijden voor Swindon Town. Daarvoor kwam hij uit voor Arsenal, waar hij op achtjarige leeftijd instroomde in de jeugdopleiding. In 2012 tekende Ormonde-Ottewill een profcontract bij Arsenal, maar kwam uiteindelijk niet tot speelminuten in het eerste elftal.

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png