Helmond Sport / 22 mei 2017

De reserves van Helmond Sport hebben vanmiddag met 2-2 gelijk gespeeld in een oefenwedstrijd tegen een team van de Peter Barendse Academy.
Alhoewel de gasten niet meer dan een minuut of tien aan de warming-up hadden besteed, kwamen ze toch als beste uit de startblokken, Willis Furtado zorgde voor de openingstreffer.
Het team van Mario Verlijsdonk stelde orde op zaken door de gelijkmaker van testspeler Jean Philippe (kopbal na een vrije trap van Giovanni van Beek), waarna nauwelijks een minuut later Van Beek zelf voor de 2-1 zorgde, dit op aangeven van Charlton Vicento.

Een kwartier voor tijd had Ward Veldpaus de wedstrijd kunnen beslissen vanaf elf meter (toegekend ondanks luidruchtige protesten van coach Peter Barendse) maar zijn inzet ging over. Tien minuten later kreeg het team van de oud-speler van Feijenoord eveneens een penalty, deze werd wel benut (2-2).

Opstelling Helmond Sport (1-4-3-3):
Stefan Tielemans - Valentin Lienard, Jean Philippe, Tim Rerimassie, Cas Verhoeven - Sheverino Blanker, Giovanni van Beek, Najim Boujouh - Rowendly Martijn, Erwan Caraux, Charlton Vicento.
Ingevallen: Jasper de Jonge, Jesse van Gerwen, Ilias el Arguioui, Ward Veldpaus en Sharif-Jose Lopez-Garrido.
(testspelers in cursieve letters)

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png