Helmond Sport / 09 januari 2017

Reserves verslaan Tweede Divisionist UNA (1-0)

De reserves van Helmond Sport hebben vanavond een mooie prestatie geleverd door met 1-0 te winnen van Tweede Divisionist UNA. In dit oefenduel (bestaande uit drie maal dertig minuten) viel de enige treffer in het tweede bedrijf, proefspeler Donny Reugebrink (vorig seizoen uitkomend voor de beloften van Go Ahead Eagles) scoorde uit de rebound na een schot van Marijn van Heugten.

In het eerste half uur maakte Jason Bourdouxhe na een maandenlange blessure zijn rentree, de middenvelder werd daarna vervangen door Maiky Fecunda die hiermee een nog veel langer hersteltraject afsloot. Vlak voor het einde van deze tweede periode kreeg Sam Strijbosch de kans om de Veldhovenaren op een 2-0 achterstand zetten, maar zag zijn inzet net naast gaan.
In de 'derde helft' (waar amateurteams uiteraard meer ervaring in hebben dan BVO's....) liet het team van trainer Mark Schenning (waarin o.a. ex-HS speler Mark van de Gevel uitkomt) via invaller Chefrino Eind nog twee kansen liggen op de gelijkmaker.

Opstelling Helmond Sport (4-3-3 formatie):
Joris van Gerwen (48' Stijn van Gassel) - Maikel Verkoelen, Yaël Eisden (76' Jasper de Jonge), Nick de Louw, Tim Rerimassie - Donny Reugebrink, Sam Strijbosch (76' Giovanni van Beek), Yason Bourdouxhe (31' Maiky Fecunda) - Giovanni Hiwat (48' Bram Zwanen), Shpend Hasani, Marijn van Heugten (48' Seppe Brulmans).
 

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png