Helmond Sport / 12 juni 2019

Robert Mutzers tekent tweejarig contract bij Helmond Sport

Robert Mutzers maakt de overstap van Kozakken Boys naar Helmond Sport. De 26-jarige aanvaller tekent een contract voor twee seizoenen met een optie voor een derde seizoen. Robert moet nog een medische keuring ondergaan.

Robert Mutzers kan voorin op verschillende posities uit de voeten. Na een succesvolle periode bij De Treffers maakte Mutzers in 2017 de overstap naar FC Dordrecht waar hij twaalf doelpunten wist te maken. Na een kort avontuur bij Chornomerets Odessa keerde hij dit jaar terug in Nederland en speelde hij de tweede seizoenshelft voor Kozakken Boys.

‘Ik ben blij dat ik de stap naar Helmond Sport maak en ben de club dankbaar voor het vertrouwen. Ik hoop dat ik belangrijk kan zijn voor het team en de club door een hoog rendement te halen. Als team moet je altijd samen én hard werken om op een zo hoog mogelijk niveau te presteren. Daar ga ik alles aan doen.’ Aldus Mutzers.

Algemeen directeur Leon Vlemmings: ‘Robert heeft bij De Treffers en bij FC Dordrecht bewezen dat hij makkelijk doelpunten kan maken. Het afgelopen seizoen hebben wij in de winterperiode geprobeerd om Robert al toe te voegen aan de selectie, dat is toen niet gelukt. We zijn blij dat Robert de komende seizoenen ons shirt gaat dragen.’