Helmond Sport / 01 april 2020

Wij geloven in de kracht van samenwerken, elkaar helpen. We merken dat er nu tijdens de coronacrisis in ons netwerk mooie verbindingen en nieuwe initiatieven ontstaan. Zo zijn wij in contact gekomen met ‘Ondernemers Voor Elkaar’. Een initiatief van een aantal bedrijven die ook geloven, dat als we elkaar samen helpen en we onze krachten bundelen we deze crisistijd zo goed mogelijk door kunnen komen.

Het is een platform voor en door ondernemers waar je in deze tijd vraagstukken met betrekking tot een vitale organisatie kunt stellen. Omdat zij merken dat veel bedrijven met dezelfde vraagstukken zitten, hebben zij met een aantal partijen de handen ineengeslagen en samen besloten ondernemers volledig belangeloos te gaan ondersteunen in deze moeilijke en onzekere periode.

Door een mooie samenwerking met ‘Ondernemers Voor Elkaar’ kunnen wij dit ook onze businessclubleden aanbieden. Met Heel Helmond Sport Financiële Vitaliteit willen we u ook op dit vlak helpen.

Met Collactive BMK Creditmanagement en Budgetcoach Groep zijn wij een kennisplatform aan het ontwikkelen, waarin bedrijven en particulieren naast financieel advies ook persoonlijke ondersteuning kunnen krijgen. Ook weer een mooie samenwerking die op een later moment zal worden gelanceerd: Het Heel Helmond Sport Kenniscentrum Financiële Vitaliteit.

Samen zijn we sterk en gaan we ook deze crisis overwinnen.  

Klik hier voor het platform ➤

HHSFVlogo.png

Logo CollactiveBMK RGB.png budgetcoach.png