Helmond Sport / 18 juli 2022

Helmond Sport is vanaf vandaag op een vijfdaags trainingskamp in Hoenderloo. Op de locatie waar voorheen het Nederlands elftal zich voorbereidde op belangrijke wedstrijden, is het nu de selectie van Sven Swinnen die is neergestreken in de “Woeste Hoeve”.

Drie_stafleden.jpgHet trainersduo van links naar rechts: Tim Bakens, Sven Swinnen en Dylan Malicheff (zoals gewoonlijk met 'klakske').

De selectie bestaat uit de keepers Mike Havekotte, Robin Mantel en Ahmed Azmi, daarnaast de veldspelers Bram van Vlerken, Flor Van den Eynden, Tom Beugelsdijk, Robin van der Meer, Bryan van Hove, Jarno Lion, Elmo Lieftink, Gaétan Bosiers, David Mistrafović, Arno Van Keilegom, Wassim Essanoussi, Jelle Goselink, Marcus Scholten, Jellert Van Landschoot, Eros Maddy, Martijn Kaars, Peter van Ooijen, Sander Vereijken, Stan Bouwens, Julian Geerts, Gabriël Culhaci en Daniël Breedijk.
De laatste twee uit deze opsomming trainden vandaag wegens blessures niet mee. Dylan van Diepen is om dezelfde reden überhaupt niet meegegaan op dit trainingskamp.

Drie_keepers.jpgHet keeperstrio van links naar rechts Ahmed Azmi, Mike Havekotte en Robin Mantel.

De omstandigheden waren zwaar vanwege de hoge temperatuur, maar desondanks werd er vanmiddag een training van ruim anderhalf uur afgewerkt. De apparatuur t.b.v. de video-analyse begaf het vanwege de hitte, maar de spelers bleven allen overeind...

Van_Ooijen.jpg

Peter van Ooijen heeft oog voor de bal.