Helmond Sport / 11 april 2013

Speel mee met de VriendenLoterij voor Helmond Sport

De VriendenLoterij is maatschappelijk partner van de Eredivisie en jeugdsponsor van de Jupiler League. Middels het jeugdsponsorschap zet de VriendenLoterij zich fanatiek in voor de jeugdopleidingen van de clubs uit de Jupiler League.

Het mooie van de VriendenLoterij is dat de deelnemer zelf kan kiezen naar welk goed doel de opbrengst van het lot gaat. Zo is het dus ook mogelijk om mee te spelen voor Helmond Sport! Maandelijks kan er voor € 11,- per lot worden meegespeeld met de VriendenLoterij. Van elk lot komt 50% direct ten goede aan de jeugdopleidingen van de clubs. Het opgebrachte geld komt hierdoor ten goede aan de jeugdopleiding van Helmond Sport.

Meespelen voor Helmond Sport
Meespelen voor Helmond is heel eenvoudig. Ga naar www.vriendenloterij.nl of bel naar 0900-3001400 en bestel uw loten voor Helmond Sport!. Vul je gegevens goed in en omschrijf duidelijk voor wie je wilt meespelen.

Heb je al een lot, maar speel je nog niet mee voor Helmond Sport?
Het lot omzetten is ook vrij eenvoudig, ga naar https://klantenservice.vriendenloterij.nl/app/ask.  Klik het kopje ‘over’ aan, kies dan voor ‘mijn deelname’, ‘gegevens wijzigen’ en omschrijf duidelijk bij het kopje ‘vraag’ naar welke club je het wil omzetten.

Wil je meespelen voor Helmond Sport en heeft u nog vragen. Mail dan naar info@helmondsport.nl.

Een makkelijkere manier om Helmond Sport te steunen is bijna niet mogelijk! Bestel dus snel je loten en speel mee voor Helmond Sport!