Helmond Sport / 15 juli 2013

Stagiair(e) gezocht voor veelzijdige communicatie stage bij Helmond Sport

Lijkt het jou leuk om eens een kijkje te nemen achter de schermen van een Betaald Voetbal Organisatie? Dan is dit je kans! Helmond Sport draait al jaren mee in de top van de Jupiler League. Momenteel zijn wij op zoek naar een stagiair(e) PR, Communicatie & Marketing. 

Soort stage: Meeloopstage
Beginperiode: (Bij voorkeur) augustus/september 2013 
Duur: 4 tot 6 maanden
Afdeling: PR & Communicatie 

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit: 
Meehelpen met de coördinatie van alle uitingen en communicatie rondom voetbalwedstrijden
Schrijven van teksten voor op de website, diverse weekbladen en het Helmond Sport magazine
Coördinatie van diverse evenementen
- Ondersteuning op het gebied van social media 

Wij vragen
Wij zoeken een enthousiaste hbo-student(e) met (bij voorkeur) de studierichting Communicatie. Ben jij zelfstandig, creatief en nauwkeurig? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! Het is belangrijk dat je beschikt over goede schriftelijke vaardigheden. Kennis van Photoshop en InDesign is een pre. 

Wij bieden
Wij bieden jou een leuke en leerzame stageplaats binnen een fijn team. Tijdens je stage zul je in aanraking komen met diverse werkzaamheden op het gebied van communicatie. Daarnaast krijg je veel eigen verantwoordelijkheden en word je begeleid door de Manager PR & Communicatie. Je werkplek bevindt zich in het Lavans Stadion: een geweldige locatie waar je de voetbalsfeer kunt proeven, en die bovendien makkelijk bereikbaar is vanaf station Helmond (± 7 minuten met de bus). 

Interesse?
Lijkt het jou leuk om stage te lopen bij Helmond Sport? Stuur dan je CV en een korte motivatie naar info@helmondsport.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Maartje van Mensvoort, Manager PR & Communicatie. Zij is te bereiken via telefoonnummer 0492-524721 (optie 2).