Helmond Sport / 05 juli 2013

Sterk Reclamebureau wordt Communicatie Partner van HS

Vanaf komend seizoen zal Sterk Reclamebureau voor drie seizoenen Communicatie Partner van Helmond Sport zijn. De Helmondse betaaldvoetbalclub wil zichtbaarder worden in de regio Helmond, haar achterban verder vergroten en de binding versterken. Met het door Sterk ontwikkelde concept Onze club, Helmond Sport, zal hiermee worden afgetrapt. Het reclamebureau uit Lieshout zal een reeks van communicatie-uitingen ontwikkelen waar de elementen sfeer, trots, creativiteit en het Brabantse gevoel centraal staan.

“Juist deze elementen zijn zo kenmerkend voor de club”, vertelt Maartje van Mensvoort, Manager PR & Communicatie van Helmond Sport. “We mogen best trots zijn op ‘ons Helmond Sport’. Al jaren weten we met beperkte middelen, goed te presteren. Ook hangt er een unieke sfeer rondom de club, die zich kenmerkt door haar toegankelijkheid. Ik denk dat onze supporters, sponsoren en iedereen die met de club te maken heeft zich kan vinden in het krachtige beeld dat we aankomend seizoen gaan inzetten. Ik kijk er naar uit om dit samen met Sterk verder uit te rollen.”

“Trots zijn op onze club, Helmond Sport, dat willen we bereiken. Bij spelers, supporters, sponsoren en de omgeving. Trots zijn wij in elk geval nu al. Op de mooie samenwerking die we aangaan met Helmond Sport. Samen gaan we Helmond Sport op de kaart zetten en doelen realiseren.” – Patrick van der Sommen, directeur Sterk Reclamebureau.