Helmond Sport / 06 mei 2017

Steun Helmond Sport tegen Almere City FC op jacht naar de Eredivisie

Na lang wachten is het aanstaande maandag dan eindelijk zover. Helmond Sport trapt om 20.00 uur in het Lavans Stadion af tegen Almere City FC in de eerste ronde van de Jupiler Play-Offs op jacht naar de Eredivisie. We hebben in het verleden samen met onze supporters al laten zien tot mooie dingen in staat te zijn. We gaan er deze Play-Offs dan ook weer vol voor! Samen gaan we op jacht naar succes, samen gaan we achter Onze Club staan, samen zijn wij Helmond Sport.

Zorg dat je erbij bent
De kaartverkoop voor de wedstrijd tegen Almere City FC is inmiddels al in volle gang. Je bent er al bij vanaf € 10 (volwassenen vak O of P) twijfel dus niet langer en zorg dat ook jij in het stadion zit komende maandag. Je kunt je ticket(s) (maximaal 4 p.p) snel en eenvoudig online bestellen via: www.helmondsport.nl/tickets. Uiteraard is het ook mogelijk om maandag aan de stadionkassa kaarten te kopen. Let wel op dat er aan de kassa’s sprake is van een legitimatieplicht en je uit Helmond of omgeving dient te komen (straal van 25 km).

Extra verkoopmoment
Naast de kassaverkoop en de onlineverkoop is er morgen (6 mei) tussen 13.00 uur en 15.00 uur ook nog een extra verkoopmoment bij onze administratie. Ook maandag, op de wedstrijddag, zijn wij tussen 9.00 uur en 16.00 uur geopend. Ook hier zijn alleen tickets te koop op vertoon van je legitimatie. Kaarten zijn uitsluitend bestemd voor supporters van Helmond Sport. Je dient om die reden dan ook uit Helmond of binnen een straal van 25 km rondom Helmond te wonen.

Samen gaan we ervoor
We hopen maandag op een goed gevuld Lavans Stadion. Samen willen we voor het hoogst haalbare gaan. Na een aantal jaar afwezigheid tijdens de Jupiler Play-Offs is dit voor Onze Club een unieke kans op promotie. Die moeten we met beide handen aangrijpen. Onze spelers zullen op het veld alles geven. Wij hopen dat onze fans vanaf de tribune ook alles zullen geven. Alleen samen kunnen we succes afdwingen. Kom dus maandag naar het stadion en laat zien vur welleke club gai bent!

 

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png