Helmond Sport / 15 mei 2017

Steun Helmond Sport tegen Roda JC op weg naar de finale

Met veel inzet en passie heeft Helmond Sport ten koste van Almere City FC de halve finales van de Jupiler Play-Offs bereikt. Uiteraard zijn we trots op deze prestatie, maar we willen meer. Om te beginnen op donderdag 18 mei. Dan trapt Helmond Sport om 18.30 uur in het Lavans Stadion af tegen Roda JC. Schreeuw jij Onze Club richting de finale?

Mooi affiche
Roda JC wordt onze tegenstander in de halve finale van de Jupiler Play-Offs. De ploeg uit Kerkrade eindigde op de laatste speeldag nog op de 17e plaats in de Eredivisie. Kortom het wordt een mooi affiche tegen deze ploeg uit de Eredivisie.

Samen strijden
Wij gaan er vanuit dat heel Helmond donderdag achter Onze Club gaat staan op jacht naar de Eredivisie. Tegen Almere City FC hebben we samen al laten zien het Lavans Stadion om te kunnen toveren in een onneembare vesting voor de bezoekende ploeg. Daar gaan we donderdag weer voor. Wij rekenen negentig minuten lang op de onvoorwaardelijke steun van onze fans. Kom daarom massaal naar het stadion en laat zien vur welleke club gai bent!

Informatie kaartverkoop
Seizoenkaarthouders kunnen nu al hun kaarten bestellen. Zij kunnen tot en met zondag 14 mei hun eigen plaats terugkopen en daarbij één extra kaart kopen. De vrije* verkoop start vervolgens maandag 15 mei om 9.00 uur. Tickets zijn te koop via: www.helmondsport.nl/tickets of bij onze administratie. 

*Voor de verkoop geldt dat je twee kaarten per persoon kunt kopen en uit Helmond of de directe omgeving van Helmond dient te komen (in een straal van 25 km). Tevens geldt er donderdag rondom de wedstrijd een strenge legitimatiecontrole.

Openingstijden administratie
De kaartverkoop bij de administratie loopt van maandag tot en met woensdag van 9.00 uur tot 16.30 uur. Op de wedstrijddag (donderdag 18 mei) kun je tot 15.00 uur terecht. Daarnaast zijn er twee extra verkoopmomenten. Voor seizoenkaarthouders is dat op zaterdag 13 mei van 13.00 uur tot 15.00 uur. Voor de reguliere verkoop is er op maandag 15 mei van 18.00 uur tot 20.00 uur een extra verkoopmoment.

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png