Helmond Sport / 20 september 2012

Succesvolle Helmond Sport Golfdag 2012

Helmond Sport organiseerde gisteren de jaarlijkse Business Golfdag. Dit jaar vond de Golfdag plaats op Golfbaan het Woold in Asten/Heusden. Aan de wedstrijden namen 12 flights deel van vier personen en de clinic bestond uit 25 personen. Kortom een goede opkomst voor een fantastische dag.

De hole in one was dit jaar op hole 5, met een fantastische prijs. Namens Metafa werd er een auto beschikbaar gesteld. De hole in one werd uiteindelijk helaas niet geslagen. Daarnaast waren er prijzen voor de Neary dames, gewonnen door Therris van de Westerlo en bij de heren door Peter Groenendaal. Op hole 18 werd er gestreden om de longest drive. Rein van Duijnhoven wist met 278 meter te winnen bij de heren. Bij de dames ging de prijs naar Marie-Jose Wijnen.

De deelnemers aan de flights streden de hele dag om de winst in de heren en dames wedstrijd. Deze werd gewonnen door Kieran Munnich van Driessen HRM_Payroll, gevolgd door Bart-Jan Goossens (Seiber) en Michael Munnich (Driessen HRM_Payroll).

Bij de dames ging de overwinning naar Marianne van de Leeuw van Intercoiffure Prinssen, gevolgd door Marie-Jose Wijnen en Therris van de Westerlo (beide ook namens Intercoiffure Prinssen).

Bij de clinic waren de winnaars Hans van de Goor, Joris Cox, Angelie van de Vrande en Maud Saes. Er was uiteindelijk ook een groepswinnaar, bestaande uit: Wiljo van de Ven, Erik Mol, Roel van de Water en Jurgen Peters.

Helmond Sport bedankt Golfbaan het Woold voor de organisatie en onderstaande bedrijven voor het beschikbaar stellen van de prijzen:
Party Catering Verstraten, Carlton de Brug, Nico Berkers Kantoorefficiency, Drukkerij Zeeuwen, Andriessen Goud –en Zilver,  J. van de Vrande Bedrijfskleding, Prinssen Hairdesign, Only For Men, Body Business, Opel Driessen, Zaal Vissers, De Winter Media Groep en Metafa.