Helmond Sport / 15 december 2022

Helmond Sport speelt morgenavond om 20:00 uur in het GS Staalwerken Stadion tegen FC Den Bosch. In verband met de verwachte kou willen we onze supporters de mogelijkheid bieden om de wedstrijd comfortabel te bekijken en plaats te nemen op onze verwarmde sponsortribune. Het zou fijn zijn als we eerst onze oudere en kwetsbare supporters de voorrang geven om een plekje te vinden. De lederen stoelen op de sponsortribune zijn in eerste instantie gereserveerd voor sponsors die buiten willen zitten.

Wees er snel bij: vol=vol!

Verwarmde sponsortribune
De verwarmde sponsortribune is te vinden aan de oostzijde van het stadion. Wij vragen iedereen met een toegangskaart om via de aangegeven ingang op het ticket het stadion te betreden. Seizoenkaarthouders kunnen via de ingang waar ze altijd naar binnen gaan het stadion in. Vervolgens kun je binnendoor naar de sponsortribune lopen. Ondanks de verwarming blijft het raadzaam om je warm aan te kleden. Het supporterscafé is 'gewoon' bereikbaar. LET OP: Met je ticket heb je geen toegang tot de sponsorruimtes.

Tijdens de wedstrijd zullen we bezoekers op de verwarmde tribune voorzien van een Brabants worstenbroodje met een bijpassend drankje.

Deze actie wordt mogelijk gemaakt door: Sligro, GS Staalwerken, JPM Fastfood  en Helmond Sport.