Helmond Sport / 10 juni 2020

Beste supporters,

‘Achter elkaar, voor ons voetbal’. Dat is de collectieve boodschap van alle clubs in het betaald voetbal in samenwerking met de Keuken Kampioen Divisie en de Eredivisie.

Voor ons allemaal is dit een bijzondere tijd waarin één ding voorop staat: goede gezondheid van alle mensen om ons heen. Deze strijd gaan wij met z’n alle aan. United we stand, divided we fall.

Na het allerbelangrijkste, onze gezondheid, zijn wij bezig om onze club door deze moeilijke fase heen te loodsen. En daar hebben wij alle hulp bij nodig. Daarom vragen wij je om de club te steunen, nu én in de toekomst. Zodat we in de toekomst in het SolarUnie Stadion weer kunnen genieten van een mooie pot voetbal.

Omdat jullie erg belangrijk zijn voor Helmond Sport willen wij voor degene die behoefte hebben aan een tegemoetkoming graag voor de vier thuiswedstrijden die door COVID-19 niet hebben kunnen plaatsvinden tickets aanbieden.

Krijg vier wedstrijdtickets* voor het seizoen 2020 – 2021 voor het aantal gemiste wedstrijden van het seizoen 2019 – 2020. Hier zal u een Coronavoucher voor moeten aanvragen.

Formulier tegemoetkoming

Voorwaarden Coronavoucher

*Uitgezonderd risicowedstrijden.

Om af te zien van deze tegemoetkoming hoeft er geen enkele actie ondernomen te worden en kun je deze pagina aan je voorbij laten gaan!

Mocht je toch gebruik willen maken van de tegemoetkoming dan dien je het formulier voor 31 juli 2020 ingeleverd te hebben. Mail het ingevulde formulier naar info@helmondsport.nl of per post naar onderstaand adres.

Helmond Sport

Postbus 495

5700 AL HELMOND

We hopen jullie genoeg te hebben geïnformeerd over de gang van zaken t.o.v. het vorige seizoen.

Graag zien we jullie snel, in goede gezondheid, terug in het SolarUnie Stadion om onze mooie club aan te moedigen.

Tot snel!