Helmond Sport / 09 januari 2013

Trainingskamp Turkije: Spelers aangekomen in Lara

De selectie van Helmond Sport verblijft sinds gisteren in Lara (Turkije) voor het jaarlijkse trainingskamp. De komende dagen zal aanvoerder Daniël Guijo-Velasco ons op de hoogte houden door het schrijven van korte updates.

Trainingskamp Turkije dag 1
Wekker gaat af om 4.45 uur, wat een tijd om op te staan!!! Ik word om 5.30 uur opgehaald door Emmo Güvenç en Davy Brouwers en met zijn drieën rijden we naar Eindhoven Airport. Charles, trainer Mario en Werner zijn dan al daar om er voor te zorgen dat we lekker snel in kunnen checken.

Om 9.00 uur vertrekt het vliegtuig naar Antalya, maar eerst wordt er een tussenstop gemaakt in Amsterdam. Hier komen de (assistent-)scheidsrechters Betaald Voetbal aan boord die de komende dagen ook in Turkije op trainingsstage gaan. Gezellige boel aan boord dus, wellicht levert dat weer wat extra punten op!!!

Onderweg naar Antalya nog even klaverjas gespeeld met Remond (T6), Rein en Charles. Om 15.30 uur (plaatselijke tijd) landen we in een zonnig, maar winderig en daardoor koud aanvoelend Antalya. Het hotel waar we dit jaar verblijven is meer dan goed, veel ruimte, goed eten en grote kamers.

Ik lig op 1 kamer met Jeremias, amai…die gast heeft een potje eetlust. Die heeft altijd honger!

Na het diner hebben we een quiz gespeeld (verzorgd door trainer Rick). Deze werd onverdiend gewonnen door de groep onder leiding van Remond Strijbosch en William Verkoelen, die de hulp van het internet op hun smart Phone nodig hadden.

Om 23.00 uur ging het licht letterlijk en figuurlijk uit. Vandaag wacht de eerste (waarschijnlijk zware) trainingsdag.

Groetjes Daniël Guijo-Velasco