Helmond Sport / 10 januari 2013

Trainingskamp Turkije: Zware trainingen en humor in de avond

Vanuit Lara weer een nieuwe update over het trainingskamp van Helmond Sport. Daniël Guijo-Velasco geeft een inzicht in de tweede dag in Turkije.

Trainingskamp Turkije dag 2
Na een heerlijk ontbijt gingen we eindelijk doen waar we voor naar Turkije zijn gegaan, namelijk trainen. Het was, mede door een heel harde wind, verschrikkelijk koud op het trainingsveld. Zeker ook omdat er nauwelijks tot geen beschutting rondom de velden is.

Na een goede ochtendtraining hadden we in de namiddag een piektraining, in principe de zwaarste training van de week. Er werd door de hele groep goed en intensief getraind. Terug in het hotel ging een groot deel van de groep naar de Hamam en sommige kregen daar een massage mede dankzij bemiddeling (lees flinke korting) van onze superturk Emmo!!

Na het (wederom heerlijke) avondeten was het lachen: niet helemaal toevallig werd mijn kamergenoot Jeremias overvallen door 6 man met kussens voor een stevig kussengevecht. Daarna was het Luuk Peeters die dit trainingskamp waarschijnlijk niet gauw zal vergeten.

Toen hij “toevallig” bij Charles op de massagetafel lag werd hij door een aantal spelers vastgehouden waarna hij met tape en plastic folie werd vastgebonden aan de massagetafel. Zodoende lag hij op een gegeven moment als een mummie op de tafel. Hierna werd hij door een man of 8 met tafel en al in de lift en daarna in de lobby van het hotel gezet. De aanwezige hotelgasten en ook personeel wisten niet wat ze zagen en Luuk was even HET fotomodel van het hotel.

Na deze ludieke actie was er toch nog een gezellig teamgebeuren waarbij Davy Brouwers zijn tafeltennistalenten gebruikte om Gregory Lammers en mijzelf te laten kruipen. Ook Mees Siers moest er aan geloven, maar die weigerde.

Om 23 uur ging weer het licht uit, donderdag weer een nieuwe dag. Wie weet wat er dan allemaal staat te gebeuren.

Groetjes Daniël Guijo-Velasco