Helmond Sport / 02 oktober 2012

Twee nieuwe adoptieondertekeningen

Helmond Sport speelde gisteren in het Lavans Stadion de enige thuiswedstrijd van dit seizoen op maandag. Voorafgaand aan de wedstrijd Helmond Sport - FC Dordrecht ondertekenden opnieuw twee nieuwe adoptiesponsoren het adoptiecontract. Dit vond plaats in de bestuurskamer van Helmond Sport. Beide bedrijven “adopteren” komend seizoen een speler uit de jeugdopleiding.

Voor deze adoptieondertekening waren Bakkerij Morssink en Dakdekkers bedrijf van de Kerkhof aanwezig in de bestuurskamer. Namens Bakkerij Morssink was dhr. R. Morssink aanwezig en namens Dakdekkers bedrijf van de Kerkhof dhr. M. van de Kerkhof.

Bakkerij Morssink adopteert komend seizoen Rick Leenders. Rick speelt sinds dit seizoen in de Helmond Sport O11. Voor meer informatie over Bakkerij Morssink kunt u kijken op:

www.bakkerijmorssink.nl

 

Daarnaast adopteert Dakdekkers bedrijf van de Kerkhof dit seizoen jeugdspeler Dylan van der Heijden. Dylan maakt sinds dit seizoen deel uit van de Helmond Sport O10.

 

Wij bedanken Bakkerij Morssink en Dakdekkers bedrijf van de Kerkhof voor hun bijdrage aan de jeugdopleiding van Helmond Sport.

Interesse in het ‘adopteren’ van een jeugdspeler van Helmond Sport? Neem dan vrijblijvend contact op met Ronnie Vriens op nummer: (0492) 524 721 of per e-mail: stichtingjeugd@helmondsport.nl.