Helmond Sport / 30 mei 2017

Helmond Sport presenteert jubileumtenue

Onze Club speelt komend seizoen in de thuiswedstrijden niet in het rood-zwart, maar in het wit-rood. Dit heeft alles te maken met het vijftigjarig jubileum van Helmond Sport. Met het nieuwe tenue gaat Helmond Sport terug naar het jaar van oprichting. In 1967 begon de club namelijk ook in die kleurencombinatie aan het bestaan als betaald voetbal organisatie. De uitwedstrijden speelt Helmond Sport komend seizoen in een volledig zwart tenue met rode accenten.

50 jaar Onze Club
In het nieuwe tenue zijn een aantal mooie details verwerkt die refereren aan het vijftigjarig bestaan. Zo staat er in de kraag: ’50 jaar Onze Club’ en is in de sokken het oprichtingsjaar, 1967, verwerkt.

Haal het tenue als eerste in huis
Wil jij het nieuwe thuistenue of uittenue als eerste in huis hebben? Dat kan! Je kunt het namelijk nu al bestellen. Van het thuistenue is het complete tenue te bestellen en van het uittenue is alleen het shirt te bestellen. 
De shirts kosten € 49,95 en zijn verkrijgbaar in de maten 116 t/m XXL. De broeken zijn eveneens verkrijgbaar in de maten 116 t/m XXL en kosten € 20,-. Sokken zijn te verkrijgen in de maten 30/35, 36/40 en 41/44 de kosten daarvoor bedragen € 10. Je kunt het shirt, de broek en de sokken los bestellen, maar ook als set. Voor het gehele tenue betaal je slechts € 70. Bestellen kan door een mail te sturen naar info@helmondsport.nl. Geef daarin duidelijk aan welke maat je wil bestellen.

Foto's: John Geven - John Geven Studio's