Helmond Sport / 04 juli 2022

UPDATE

Wijziging: 2 juli Unitas '59 - Helmond Sport is verlaat naar 19:00 uur;
Wijziging: 9 juli KV Mechelen - Helmond sport gaat NIET door
Toevoeging: 12 juli RSC Anderlecht - Helmond Sport 11:00 uur

Helmond Sport start op maandag 27 juni met de voorbereiding op het seizoen 2022-2023. Met een divers oefenprogramma tegen clubs op verschillende niveau's (amateur, Eredivisie, hoogste en één na hoogste divisie uit België), en een vijfdaags trainingskamp in Hoenderloo zal de selectie worden klaargestoomd voor het begin van de KKD-competitie op 5 augustus uit tegen NAC Breda.

Eerste training

De eerste training van Helmond Sport begint rond 11:00 uur op 27 juni in het stadion. De training is door iedereen vrij bij te wonen.

Oefenwedstrijden

De eerste oefenwedstrijd vindt plaats in Eindhoven, op Sportpark Bokt in Woensel is derde klasse amateur Unitas '59 de tegenstander. Vier dagen later is Helmond Sport te gast op Sportpark 'De Lage Landen', de thuishaven van hoofdklasser amateur RKSV Nuenen. Slechts drie dagen later ontmoet Helmond Sport partnerclub KV Mechelen, deze wedstrijd wordt gespeeld in Sint Katelijne-Waver, op circa tien km van Mechelen. Op de Open Dag wordt in het eigen stadion tegen eredivisionist Go Ahead Eagles gespeeld. Daarna volgen nog confrontaties met twee Belgische ploegen, beiden uitkomend op het één na hoogste niveau. De wedstrijd tegen Lierse SK wordt gespeeld in het Belgische dorpje Herenthout, Waasland Beveren ontvangt Helmond Sport in eigen stadion tijdens hun Open Dag.
Tussendoor speelt Helmond Sport in eigen stadion op woensdagmiddag tegen de beloften van AA Gent. Een geplande oefenwedstrijd tegen RWDM is komen te vervallen.

Programma Open Dag kopiëren.jpg