Helmond Sport / 12 april 2023

Vacature: accountmanager Helmond Sport

Helmond Sport is een ambitieuze betaald voetbalorganisatie, met een trouwe achterban aan supporters en zakelijke partners. De club kenmerkt zich door betrokkenheid, aanpakken en saamhorigheid van en tussen mensen, zowel binnen als rondom de club. Met de komst van het nieuwe stadion (gepland najaar 2024) en een uitgesproken groeiambitie, zoekt de club per direct naar uitbreiding van het commerciële team (32 - 40 uur).

Functieprofiel

Als accountmanager ben je goed in pitchen, onderhandelen en interacties met beslissers in het bedrijfsleven. Met jouw communicatieve vaardigheden weet jij deze beslissers te inspireren, overtuigen en aan Helmond Sport te binden. Als teamspeler in een kleine organisatie voeg jij persoonlijke kwaliteiten toe waar zowel de organisatie als ook collega’s sterker van worden.

Specifieke kenmerken van de accountmanager zijn:

  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke commerciële functie;
  • Minimaal hbo-opleiding, bij voorkeur van een commerciële of marketing gerelateerde (sport)opleiding;
  • Affiniteit met sport en (betaald) voetbal in het bijzonder;
  • Bekend met de Brabantse Peelregio en Helmond in het bijzonder en bij voorkeur een voor Helmond Sport relevant zakelijk netwerk in deze regio;
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Beschikbaar bij alle thuiswedstrijden van Helmond Sport en waar nodig buiten kantooruren;
  • Een ondernemersmentaliteit: oog voor de zakelijke partner en commerciële kansen herkennen voor Helmond Sport;
  • Initiatiefrijk.

Wat biedt Helmond Sport?

Helmond Sport biedt een passend salaris, in lijn met persoonlijke werkervaring en competenties én de benchmark met vergelijkbare functies in het Betaald Voetbal.

De beoogde ontwikkeling van de organisatie, met o.a. de komst van het nieuwe stadion, biedt, aanvullend aan het salaris, veel kansen voor persoonlijke ontwikkeling. Je werkt namelijk in een klein team waarin je kunt leren van elkaar en er aandacht is voor jou als individu. Daarnaast kun je deelnemen aan interessante scholingsprogramma’s binnen de branche.

Tot slot zal deze functie je persoonlijke (zakelijke) netwerk in zowel de Brabantse Peelregio, als ook het Betaald Voetbal sterk laten groeien.

Interesse?

Word jij enthousiast van dit profiel? Stuur dan uiterlijk dinsdag 25 april jouw motivatiebrief + CV naar: info@helmondsport.nl. Geselecteerde kandidaten ontvangen uiterlijk in week 18 een uitnodiging voor een gesprek.
Ben je geïnteresseerd in de gedetaileerde functiebeschrijving? Stuur dan een mail naar info@helmondsport.nl.