Helmond Sport / 21 maart 2018

Van den Bunder stopt aan einde van het seizoen als algemeen directeur

Marcel van den Bunder heeft besloten om per 30 juni 2018 te stoppen met zijn werkzaamheden als algemeen directeur bij Helmond Sport. Wel wordt er bekeken of hij mogelijk op projectbasis betrokken blijft bij de plannen voor De Braak. De 55-jarige Van den Bunder is sinds 1 januari 2017 in dienst bij Onze Club.

“Ik heb begin dit jaar bij het bestuur mijn wens aangegeven om te stoppen en het project op De Braak af te willen maken. De ondertekening van afgelopen dinsdag was een mooie mijlpaal op weg naar de Sport-en (be)leefcampus De Braak. Ik zal me tot het einde van het seizoen in mijn functie volledig blijven inzetten voor Helmond Sport en daarnaast ook het bestuur adviseren met betrekking tot het profiel voor mijn opvolger,” aldus Van den Bunder.

Voorzitter Philippe van Esch onderschrijft de meerwaarde die Van den Bunder heeft. “De rol van Marcel in de plannen voor De Braak is voor Helmond Sport erg belangrijk geweest. We zijn daarom ook blij dat we gebruik hebben kunnen maken van zijn expertise op dit vlak. In de komende periode zullen we bekijken of we dit mogelijk kunnen voortzetten.”

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png