Helmond Sport / 10 augustus 2013

VDNS-KIA hoofdsponsor van unieke toernooien voor regio Helmond

Op zaterdag 17 en zondag 18 augustus organiseert Helmond Sport in samenwerking met HVV Helmond voor de eerste keer een Internationaal C en B toernooi. Beide evenementen zijn uitsluitend voor jeugdopleidingen van de Betaald Voetbal Organisaties. Verschillende jeugdteams uit de Eredivisie en Eerste Divisie uit België, Duitsland en Nederland zullen het tegen elkaar gaan opnemen.

Met trots kunnen we melden dat VDNS-KIA zich de komende editie heeft verbonden aan dit Internationaal C en B toernooi. Afgelopen vrijdag was de presentatie van VDNS-KIA bij het Lavans Stadion. In Helmond zijn de 2 occasionbedrijven Carmovement en v.d. Nieuwenhuijzen Auto’s officieel KIA dealer. Frank van den Nieuwenhuijzen: “Beide bedrijven hebben al een sterke band met Helmond Sport als vaste sponsor. Daarnaast is KIA hoofdsponsor voor het EK en WK voetbal, dus een unieke combinatie”. Beide bedrijven zijn gevestigd in Autodroom Helmond, waar met Brabant Autolease, Bekkers Autoschade en Carcleaning Nederland alle automotive gerelateerde zaken in één dak zijn gevestigd. Dit is uniek voor Zuid-Nederland. “Het is mooi om te zien dat we met deze sponsoring onder andere de jeugdspelers van Helmond Sport de kans kunnen bieden om wedstrijdervaring op hoog niveau op te doen,” aldus van den Nieuwenhuijzen.

Breng een bezoek aan het toernooi

Het VDNS-KIA Internationaal C en B toernooi is natuurlijk voor publiek toegankelijk. Breng daarom een bezoek aan deze internationale toernooien en spot de jonge talenten! Voor meer informatie over poule-indeling en wedstrijdschema's van beide toernooidagen kunt u kijken op:
www.helmondsport.nl

De toernooien zullen gespeeld worden op het sportpark van HVV Helmond aan de Heeklaan.

Deelnemersveld:

C toernooi 17 augustus:
Poule A: Roda JC, AA Gent, PEC Zwolle, RJO VVV/Helmond Sport

Poule B: ADO Den Haag, FC Den Bosch, Club Brugge, Fortuna Sittard

B toernooi 18 augustus:
Poule A: AA Gent, Borussia Mönchengladbach, KRC Genk, RJO PEHV (PSV,VVV-Venlo,Helmond Sport)

Poule B: Vitesse, VFL Bochum, Anderlecht, RJO Willem II/RKC

Aanvang toernooien op beide dagen om 10.00 uur