Helmond Sport / 29 april 2017

Verrassende verlengavond op dinsdag 2 mei: 18.00 - 20.00 uur

Net als voorgaande jaren, maken we er ook dit jaar weer een klein feestje van om je seizoenkaart te verlengen. Op dinsdag 2 mei staat namelijk de Verrassende Verlengavond op het programma. Tijdens deze avond zullen wij  supporters die hun seizoenkaart verlengen of er één aanschaffen in het zonnetje zetten. Het belooft een gezellige en leuke avond te worden, waarin ook nog eens hele leuke prijzen te winnen zijn. Zorg dus dat je erbij bent!

Carwash Helmond Sport
Daarnaast is er de mogelijkheid dat je met een blinkende auto thuiskomt na een bezoek aan de Verlengavond van Helmond Sport. Van iedere vijfde verlenger of koper wordt namelijk de auto gewassen door de selectie van Onze Club. Kom je niet met de auto? Geen probleem! Onze spelers zullen ook je fiets, scooter, scootmobiel of step van een sopje voorzien.

Zie als eerste het jubileumshirt
Wat deze Verlengavond extra bijzonder maakt, is de kans om als eerste het nieuwe jubileumshirt te mogen zien. Iedere supporter die tijdens deze avond namelijk de seizoenkaart verlengd of aanschaft krijgt een sneak preview van de nieuwe shirts van Onze Club. Nog een extra reden dus om te zorgen dat je erbij bent op 2 mei.

Win unieke prijzen
Ook zijn er dit jaar weer unieke Helmond Sport-prijzen te winnen. Zo kun je onder andere een gesigneerd Helmond Sport-shirt winnen of een gratis seizoenkaart en maak je kans om op de officiële elftalfoto van Onze Club te komen en nog veel meer. Redenen genoeg dus om op dinsdagavond 2 mei vanaf 18.00 uur je seizoenkaart te verlengen of er één aan te schaffen tijdens de Verlengavond.

Zet deze datum dus met hoofdletters in je agenda en zorg dat je erbij bent!

Extra informatie
Heb jij je seizoenkaart al verlengd of gekocht? Ook dan zetten we jou graag in het zonnetje tijdens onze Verlengavond. Met de bevestigingsmail heb je ook toegang tot deze bijzondere avond. Vergeet deze dus niet mee te nemen. Heb je nog niet verlengd, maar wil je dat wel graag online doen? Ga dan naar www.helmondsport.nl/iksteunHS en bestel daar jouw seizoenkaart voor het nieuwe seizoen.

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png